fbpx

Beauty The Fairynails Way

Πολλά περισσότερα από ένα beauty salon.

Από την αρχή, η Fairynails είχε σαν στόχο να είναι μια διαφορετική εταιρεία. Μία εταιρεία που δε νοιάζεται μόνο για την περιποίηση αλλά και για τη σχέση. Ένας χώρος συγκέντρωσης φίλων, ένα μέρος της καθημερινότητάς σας. Γνωρίστε μας και θα δείτε: είμαστε πολλά περισσότερα από τις υπηρεσίες μας. Αποκαλούμε τους υπαλλήλους μας συνεργάτες γιατί είμαστε όλοι μία ομάδα που δουλεύει για την κοινή μας επιτυχία.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ.

Να κάνουμε την ημέρα όσων μας επιλέγουν ομορφότερη!
ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ
ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΜΑΣ

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ.

Με τους συνεργάτες μας, τα nailbar μας και τους επισκέπτες μας, μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες:

 • Δημιουργούμε μια φιλική κουλτούρα όπου όλοι είναι ευπρόσδεκτοι.
 • Προσφέρουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε ό,τι κάνουμε, αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για το αποτέλεσμα.
 • Ενεργούμε με θάρρος, αμφισβητώντας τα κατεστημένα και βρίσκοντας νέους τρόπους για να αναπτύξουμε την εταιρεία μας και ο ένας τον άλλον.
 • Είμαστε πάντα παρόντες φερόμαστε με Ειλικρίνεια, Ηθική και Σεβασμό

 • Στοχεύουμε στην ανάπτυξη και στην επιτυχία, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.

  Η Fairynails είναι ο Leader της αγοράς περιποίησης άκρων στην Ελλάδα και Gold Winner του βραβείου Beauty and Wellness Franchise 2022!

  Κοινότητα

  Θέλουμε ένα καλύτερο μέλλον για την κοινότητα στην οποία ζούμε και εργαζόμαστε. Η συμμετοχή μας στην κοινότητα είναι σημαντική για εμάς. Μας επιτρέπει να φέρουμε θετική, μετρήσιμη αλλαγή τόσο στην κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαστε όσο και στην επιχείρησή μας.

  Ομορφιά για κάθε περίσταση

  Πιστεύουμε ότι μία προσωποποιημένη εμπειρία περιποίησης που αναδεικνύει την προσωπικότητά μας με αυθεντικό και φυσικό τρόπο, μπορεί να μας γεμίσει αυτοπεποίθηση, χαρά και θετική διάθεση και να αλλάξει την κάθε μέρα μας προς το καλύτερο. Από μία περιποίηση νυχιών για τις διακοπές ως μία bridal προετοιμασία, θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει για κάθε περίσταση.

  Διαφάνεια & Καθαριότητα

  Η Fairynails αποτελεί πρότυπο στον χώρο των υπηρεσιών ομορφιάς όσον αφορά στην καθαριότητα και στην υγιεινή των nailbars μας, καθώς και στο επίπεδο επαγγελματισμού του προσωπικού μας. Κάθε σημείο Fairynails σας εγγυάται μία απολαυστική εμπειρία περιποίησης, σε ένα απόλυτα ασφαλές, φιλικό περιβάλλον με σύγχρονο design και minimal αισθητική.

  Η Διαφορετικότητα είναι όμορφη

  Έχουμε αφοσιωθεί στη δημιουργία ίσων ευκαιριών. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι μας, ώστε να είμαστε ένα μέρος όπου όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Η Fairynails είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία ενός χώρου εργασίας που εκτιμά και σέβεται τους ανθρώπους από όπου κι αν προέρχονται και δίνει τη δυνατότητα στους υπαλλήλους της να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό. Πιστεύουμε στον συνδυασμό ταλέντου, εμπειρίας και προοπτικής για κάθε εργαζόμενό μας, και σε αυτό βασίζεται και η επιτυχία μας.

  Βιωσιμότητα

  Δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στην προστασία του πλανήτη στον οποίο ζούμε. Κάνουμε ηθικές επιλογές στο παρόν, για να προστατεύσουμε τον κόσμο μας στο μέλλον. Εφαρμόζουμε κάθε αρχή βιωσιμότητας, ώστε να μειώσουμε στο ελάχιστο κάθε σπατάλη.

  Αριστα Προϊόντα

  Ως ο ηγέτης στον χώρο της περιποίησης άκρων, η Fairynails δεσμεύεται να χρησιμοποιεί προϊόντα ανώτερης ποιότητας, με έμφαση στην ασφάλεια και την καινοτομία. Οι προσεκτικά επιλεγμένοι συνεργάτες της Fairynails είναι οι πιο δημοφιλείς εταιρείες επαγγελματικών προϊόντων περιποίησης νυχιών, γνωστοί guru της ομορφιάς, ειδικοί της βιομηχανίας, καθώς και celebrities και fashion icons από όλο τον κόσμο. Στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε την αγάπη για την περιποίηση των άκρων, με τρόπο και στυλ που να αγγίζει τους ανθρώπους, προσφέροντας ολοκληρωμένες συλλογές χρωμάτων που καθοδηγούν τις τάσεις κάθε σεζόν.

  Το μέλλον των nailbars βρίσκεται στα χέρια σου.

  Αποκτήστε το #1 franchise περιποίησης άκρων μέσω του προγράμματος franchise μας. Η Fairynails είναι μια δυναμική και ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία. Αναζητούμε πάντα ανθρώπους που μπορούν να μας βοηθήσουν να χτίσουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον. Θα είναι χαρά μας να σας συναντήσουμε.