fbpx

Όχι απλά άλλο ενα nailbar.

Γίνε συνεργάτης Franchise Fairynails!

Η Fairynails είναι ο leader της αγοράς περιποίησης άκρων στην Ελλάδα και Gold Winner του βραβείου Beauty and Wellness Franchise 2022!
Το μέλλον των nailbar είναι δικό σας. Αποκτήστε το πιο γρήγορα αναπτυσσόμενο nailbar franchise! Πάρτε μέρος στο κίνημα. Το αυθεντικό όραμα των Fairynails έχει εξελιχθεί σήμερα σε μία δυναμική, ποικιλόμορφη και φιλόξενη κοινότητα σε όλη την Ελλάδα. Τώρα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε κι εσείς.

Με το πρόγραμμα franchise Fairynails μπορείτε να ξεχωρίσετε σε έναν τεράστιο κλάδο

Γίνετε μέρος ενός δυνατού και επώνυμου brand, που στηρίζεται στην ανώτερη ποιότητα και στα υψηλά πρότυπα υγιεινής και λειτουργίας. Θέτουμε νέα πρότυπα. Όσον αφορά στην ποιότητα και στην υγιεινή, η Fairynails δεν κάνει συμβιβασμούς. Με συμβουλευτική καθοδήγηση από διάσημους ειδικούς υγείας και κορυφαίους σχεδιαστές εσωτερικών χώρων, η Fairynails δεσμεύεται να παρέχει πολυτελείς, αλλά προσιτές υπηρεσίες μανικιούρ, πεντικιούρ, αποτρίχωσης και άλλων υπηρεσιών ομορφιάς, όλα σε ένα άνετο, κομψό και, πάνω απ’ όλα, καθαρό περιβάλλον, Μπορούμε να σας δείξουμε πώς γίνεται. Ό,τι κάνουμε βασίζεται στην αποστολή μας από την αρχή της λειτουργίας μας, να ξεχωρίζουμε από όλα τα άλλα καταστήματα περιποίησης άκρων. Η αναζήτηση για την τελειότητα δεν τελειώνει για εμάς ποτέ, από τα προϊόντα μας μέχρι τους εξειδικευμένους σταθμούς μανικιούρ και πεντικιούρ και τον εξοπλισμό καθαρισμού νοσοκομειακού επιπέδου.

Το επιτυχημένο επιχειρηματικό μας μοντέλο, οι υπηρεσίες επαγγελματικής κατάρτισης και άλλα εξειδικευμένα προγράμματα, είναι δικά σας για να τα αξιοποιήσετε, όταν γίνετε συνεργάτης της Fairynails, Ελάτε μαζί μας, εάν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε και να διευθύνετε μια επιχείρηση για την οποία μπορείτε να είστε περήφανοι, μια επιχείρηση που επιτρέπει σε εσάς και το προσωπικό σας να χτίσετε τη σταδιοδρομία σας, αναπτύσσοντας παράλληλα θετικές σχέσεις με τους πελάτες σας και την κοινότητά σας. Σε αυτήν την περίπτωση, η ευκαιρία franchise Fairynails θα μπορούσε να είναι ιδανική για εσάς!

Όχι απλά άλλο ένα nailbar!

Η Fairynails, λανσάρει μία νέα εντυπωσιακή εικόνα στα καταστήματά της, σηματοδοτώντας έτσι το πέρασμα στη νέα εποχή με νέο Look & Feel.

Με αναβαθμισμένη minimal αισθητική και φιλόξενο χαρακτήρα, που απογειώνουν την εμπειρία των επισκεπτών μας και μεταδίδουν την αφοσίωση της Fairynails στην εξυπηρέτηση.

Δυναμικά αναπτυσσόμενος κλάδος

Σύμφωνα με μελέτη της Fairynails, τον Μάρτιο του 2021, για την αγορά υπηρεσιών περιποίησης άκρων στην Ελλάδα, η ζήτηση για αυτές τις υπηρεσίες γνωρίζει συνεχώς εκρηκτική άνοδο από το 2010 και αναπτύσσεται με σταθερούς ρυθμούς μέχρι και σήμερα, καθώς κάθε χρόνο ολοένα και περισσότερες γυναίκες, εντάσσουν την περιποίηση των άκρων στις τακτικές τους αγορές υπηρεσιών ομορφιάς. Επίσης, την τελευταία πενταετία και το ανδρικό κοινό δείχνει πλέον δυναμικά το ενδιαφέρον του για αυτές τις υπηρεσίες. Η παροχή υπηρεσιών περιποίησης άκρων είναι ακλόνητα ένας από τους πιο κερδοφόρους επιχειρηματικούς κλάδους της αγοράς

Το μοντέλο επιτυχίας της Fairynails

Προσφέροντας πάνω από 1 εκατομμύριο υπηρεσίες ομορφιάς κάθε χρόνο στα nailbar μας σε όλη τη χώρα, είμαστε οι ηγέτες της αγοράς στην premium προσωπική φροντίδα και γνωρίζουμε πώς να αποκτάμε πιστούς επισκέπτες.

Τα Fairynails είναι ένας φιλόξενος χώρος όπου συναντιόνται τα μέλη της κοινότητάς μας και νιώθουν φροντίδα, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, μέσα από μία προσωποποιημένη εμπειρία περιποίησης,

THE FAIRYNAILS WAY

  • Άριστοι άνθρωποι
  • Κορυφαία προϊόντα
  • Άψογο περιβάλλον
  • Ιδανική σχέση ποιότητας τιμής

Μεγάλη αναγνωρισιμότητα

Ένα μεγάλο όφελος που απολαμβάνουν οι franchisees μας όταν ανοίγουν ένα Fairynails, είναι η μεγάλη αναγνωρισιμότητα του brand μας που εξασφαλίζει υψηλά ποσοστά πληρότητας. Εάν ξεκινήσετε μια επιχείρηση από το μηδέν, θα πρέπει να δημιουργήσετε το brand και τη βάση των πελατών σας από την αρχή, κάτι που θα πάρει χρόνο. Τα Franchise της Fairynails, από την άλλη πλευρά, σας παρέχει μια ήδη γνωστή επιχείρηση με μία ευρεία βάση πιστών πελατών, οι οποίοι γνωρίζουν ήδη ποια είναι η επιχείρησή σας, τι παρέχετε και το επίπεδο των υπηρεσιών σας, καθώς και τι μπορούν να περιμένουν από εσάς.

Άριστη Εκπαίδευση

Η σχολή μας, Fairynails Academy, πρωτοπόρα στον χώρο της ομορφιάς, έχει ως κύριο στόχο, με την άριστη τεχνογνωσία που διαθέτει, να δημιουργήσει τους απόλυτους Nail Experts, ακολουθώντας πάντοτε τις νέες τάσεις στην αγορά. Στόχος μας δεν είναι απλώς να εστιάσουμε στην τεχνική εκπαίδευση του προσωπικού μας, αλλά και στην καλλιέργεια ανώτερης επαγγελματικής κουλτούρας και επιχειρηματικής συνείδησης.

Κεντρικό Εταιρικό Marketing

Πραγματοποιούμε σημαντικές επενδύσεις, διενεργώντας επικοινωνιακές ενέργειες και προσφέροντας υπηρεσίες προσαρμοσμένες σε κάθε nailbar και περιοχή. Παρακολουθούμε τις νέες τάσεις στις προτιμήσεις των καταναλωτών, δημιουργώντας συνεχώς νέα προϊόντα και διευρύνοντας ακόμα περισσότερο το μενού των υπηρεσιών μας. Ταυτόχρονα, η ισχυρή παρουσία μας στα ψηφιακά και κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, εξασφαλίζει την ηγετική μας θέση στην αγορά και πιστούς καταναλωτές, και, ως εκ τούτου, τη συνεχή αύξηση των πωλήσεων όλου του δικτύου.

Υψηλά κέρδη, γρήγορη επιστροφή επένδυσης, με χαμηλό ρίσκο

Η μεγάλη τεχνογνωσία που διαθέτουμε στο franchise, η δύναμη του brand Fairynails, το μέγεθος του δικτύου και η ανώτερη ποιότητα των υπηρεσιών μας, σας εξασφαλίζουν μεγάλο πελατολόγιο και υψηλή κερδοφορία. Το επιτυχημένο franchise μοντέλο της Fairynails, αποτελεί μία ασφαλή επένδυση και μία στέρεη βάση για την επιχείρησή σας. Η γρήγορη απόδοση της επένδυσή σας εξασφαλίζεται μέσω της συνεχούς υποστήριξης που θα έχετε από την ομάδα μας και τον προσωπικό σας σύμβουλο διοίκησης και ανάπτυξης, σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Μαζί αναπτύσσουμε την επιχείρησή σας, καθώς η επιτυχία σας είναι ο κοινός μας στόχος.

Γίνε και εσύ συνεργάτης μας!

Το να είσαι συνεργάτης franchisee της Fairynails σημαίνει να έχεις και να διοικείς τη δική σου επιχείρηση, έχοντας πίσω σου τη δύναμη ενός μεγάλου brand. Είναι σαν να έχεις τη δική σου επιχείρηση μόνος σου, αλλά χωρίς να είσαι μόνος σου.

Μιλήστε με την ομάδα των Πωλήσεών μας. Για εμάς, κάθε συνεργάτης είναι μοναδικός. Δεν ακολουθούμε μαζικές πρακτικές συνεργασίας.

– Η προηγούμενη εμπειρία ιδιοκτησίας franchise θα θεωρηθεί προσόν
– Δεν απαιτείται εμπειρία στον κλάδο της ομορφιάς

Μήπως ήρθε η ώρα να ανοίξεις κι εσύ το δικό σου κατάστημα Fairynails;

Αν θέλεις κι εσύ να συνεργαστείς μαζί μας και να γίνεις το νέο μέλος της οικογένειας Fairynails, συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα ή επικοινώνησε μαζί μας στο 210 7470601 ή μέσω email στο info@fairynails.gr Θα χαρούμε πολύ να σε συναντήσουμε!

Μήπως ήρθε η ώρα να ανοίξεις κι εσύ το δικό σου κατάστημα Fairynails;

Αν θέλεις κι εσύ να συνεργαστείς μαζί μας και να γίνεις το νέο μέλος της οικογένειας Fairynails, συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα ή επικοινώνησε μαζί μας στο 210 7470601 ή μέσω email στο info@fairynails.gr Θα χαρούμε πολύ να σε συναντήσουμε!